Retreat Tenerife – Gitty & Evalien

VINYASA FLOW – AYURVEDA – RESTORATIVE / YIN & IREST
RETREAT – Gitty & Evalien
2 t/m 9 November 2019

-DIT RETREAT IS VOL EN KAN HELAAS NIET MEER GEBOEKT WORDEN –

Wil je yoga meer integreren in je leven en sta je open voor de invloeden van Ayurveda? Wil je helemaal tot rust komen en meer in contact met jezelf? Wil je genieten van een prachtige omgeving en de stilte? Kom dan naar dit retreat van Evalien & Gitty.

Evalien en Gitty zijn beide overtuigd van het feit dat yoga zoveel meer is dan de houdingen op de mat. Dit is de reden waarom ze naast de lessen graag trainingen, workshops, cursussen en retreats geven. Yoga is een manier van leven en samen zullen ze er alles aan doen om je niet alleen tot rust te laten komen, maar er ook voor te zorgen dat je er thuis mee verder kan.

Ayurveda
Ayurveda en yoga zijn zusterwetenschappen. Ayur betekent ‘leven’ en Veda betekent ‘weten’. Ayurveda betekent dus de wetenschap van het leven. Samen met het pad van yoga is het een bron van inzicht en geeft het praktische handvatten in hoe we een gezond en gelukkig leven kunnen leiden.

Wat kun je verwachten:
Deze week kom je tot rust met zachte flowlessen en veel restorative yoga. Opruimen en helen van binnenuit en weer voelen hoe het is om echt te ontspannen. We gaan kennis maken met yoga nidra Irest, deze sessies beloven je veel inzicht te geven en je weer in contact te brengen met datgene wat echt belangrijk voor je is.

Verder leer je in dit retreat onder andere hoe je zelf een ochtend/avond ritueel op kunt bouwen die jouw persoonlijke constitutie ondersteunt. We gaan in op de Kriyas, Pranayama, en Meditatie, maar je leert ook met andere ogen te kijken naar je persoonlijk dieet en leefstijl.
Weg uit je eigen omgeving en het vele moeten, vind je hier de tijd en ruimte om het ook te verwerken en een plek te geven. Blijf gewoon eens een uurtje in een hangmat liggen na een les en zie wat er bovenkomt. 

Nieuwe inzichten
Je gaat naar huis met een uitgebreide hand-out en een notitie boek vol aantekeningen en zal geïnspireerd zijn je nieuwe inzichten toe te passen op je dagelijkse leven thuis.

• 07.30 – 09.30 Ochtend practice
• 10.00 – 11.00 Uitgebreid ontbijt
• 11.00 – 12.30 Lecture 
• 12:30 – 13.30 Garden-To-Table Lunch
• 13:30 – 16.30 Vrije tijd – mogelijkheid tot ayurvedisch massage
• 16.30 – 18.00 Avond practice
• 19.00 – 20.30 Biologisch diner

Evalien geeft veel workshops en trainingen met het uitgangspunt: opnieuw leren ontspannen, persoonlijke ontwikkeling en terug naar de kern. Naast dynamische flow lessen heeft Evalien een grote passie voor restorative yoga & yoga nidra Irest. Lichtheid zonder verlies van verdieping en plezier kenmerken haar manier van lesgeven.

Aankomst is op Zaterdag 2 November. 
17:30 opening ceremony en diner. Vertrek op Zaterdag 9 November na het ontbijt. 

Wat zit er bij de retreat inbegrepen:
• 7 nachten accomodatie bij Mandala de Masca
• 3 “Garden-to-table“ maaltijden
• natuurlijke bites in de middag
• heerlijke verfrissende natuurlijke drankjes 
• koffie en thee
• alle yoga sessies 
• alle lectures 
• meditatie bij een zonsopgang op de vulkaan El Teide
• vers bereid ontbijt en zwemmen op het hippie strandje

Prijs
• € 945,- p.p. op basis van een 2-persoons kamer met eigen badkamer ( noble silence op de slaapkamers )
Vlucht, transfer, massage zijn niet inclusief.

Transfer
Transfer vliegveld Reina Sofia Sur naar Mandala de Masca: Voor 40,00 p.p. op basis van 4 personen in een taxi, kunnen wij dat voor je regelen
Een individuele transfer kunnen wij uiteraard ook tegen geldend taxitarief ( 45 minuten) verzorgen.

OVER GITTY
Gitty de Gier is een vrolijke RYT-500+ (International Yoga Alliance) gecertificeerde yogadocente. Met een vader als yogi weet ze niet beter of yoga is er altijd al geweest. Ze volgde verschillende teacher trainingen waaronder de advanced Sva Dharma teacher training bij de docenten Katiza Satya en Sahaj. Daarnaast heeft zij zich naast vinyasa flow en yin yoga gespecialiseerd in ashtanga vinyasa zoals onderwezen door Patthabi Jois en Sharath in Mysore, India.
Gitty heeft naast de yoga een grote liefde voor de Ayurveda. 
Het is haar grote passie mensen te inspireren yoga en ayurveda te integreren in hun leven. 

OVER EVALIEN
Evalien Slinkert is een RYT-500+ gecertificeerde yogadocente en mindfulnesstrainer. Begonnen als hatha docent is Evalien zich al snel gaan specialiseren in allerlei vormen van flow lessen: vinyasa flow, prana flow en slow flow.

Evalien geeft veel workshops en trainingen met het uitgangspunt: opnieuw leren ontspannen, persoonlijke ontwikkeling en terug naar de kern. Naast dynamische flow lessen heeft Evalien een grote passie voor restorative yoga & yoga nidra Irest. Lichtheid zonder verlies van verdieping en plezier kenmerken haar manier van lesgeven.